کشتار دام

اجرایی شدن طرح نشانه گذاری لاشه دام در کشتارگاه خوی از اول امسال

 مدیر شبکه دامپزشکی خوی گفت: طرح نشانه گذاری بر روی لاشه های دام در کشتارگاه صنعتی این شهرستان از ابتدای امسال اجرایی شده که بر اساس آن، چهار پلمپ امنیتی بر روی گوشت حک می شود.

سیدحسین حسن زاده با اشاره به دلایل حک پلمپ امنیتی بر روی گوشت افزود: این پلمپ ها نشانه سالم، پاک و حلال بودن گوشتهای تولیدی کشتارگاه صنعتی خوی است.
وی اجرای این طرح را در راستای ارتقای امنیت غذایی و سلامت غذایی جامعه دانست و اضافه کرد: در این طرح پلمپ ها به سه رنگ مختلف برای تمایز دام های بزرگ و کوچک نر و ماده و بز ذبح شده در کشتارگاه نصب و به بازار عرضه می شود.
وی بیان کرد: با اجرای این طرح امکان تفکیک کشتارهای غیرمجاز از کشتارهای مجاز فراهم و بهداشت گوشت عرضه شده به طور کامل رعایت می شود.
مدیر شبکه دامپزشکی خوی اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح تاکنون ۲۶ مرکز کشتار و عرضه دام غیر مجاز در این شهرستان شناسایی، ۲۰ واحد به مراجع قضایی معرفی و ۶ مرکز نیز تعطیل شده است .
کشتارگاه صنعتی خوی با ظرفیت کشتار ۵۰۰ راس دام کوچک و ۱۰۰ راس دام بزرگ در هر شیفت کاری برای شهرستانهای شمال آذربایجان غربی احداث شده است.

 

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=11855
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.