بوقلمون

استان اصفهان دارای رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون کشور

استان اصفهان با تولید و تامین ۴۰ درصد گوشت بوقلمون کشور ، رتبه نخست این صنعت را به خود اختصاص داده است .

فیضی مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه ۹۵ واحد تولید بوقلمون با ظرفیت تولید ونگهداری ۶۳۰ هزار قطعه در این استان فعال هستند افزود : امسال در حدود ۵ هزارتن گوشت بوقلمون در این واحدها تولید شده است .
وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰۰ تن گوشت از اصفهان به خارج از کشور و کشورهای عربی صادر شده است گفت : در این مدت ۳۰ درصد گوشت بوقلمون به استان های جنوبی ، فارس و تهران صادر می شود .
بوقلمون دارای گوشت سفید و کم چربی درناحیه سینه و دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت های ران است ، که مصرف آن به دلیل داشتن چربی کم و پروتئین بالا دارای آهن ، روی ، فسفر ، پتاسیم و ویتامین های B است.

 

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=12281
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.