تخم مرغ

تأثیر طعم دهنده های خوراک بر روی کیفیت تخم مرغ و گوشت

بعضی از ترکیبات مطبوع کننده خوراک، موجب بهبود طعم تخم مرغ می شوند. استفاده از این گونه افزودنی ها موجب می شود که طعم تخم مرغ در مدت زمان طولانی ذخیره سازی و حتی تحت دمای بالای محیطی، تغییرات نامطلوبی نداشته باشد.

این موضوع درمورد کیفیت گوشت هم صادق است. در یکی از مطالعات صورت گرفته در این ارتباط، مشخص گردید که در گروه دریافت کننده جیره غذایی حاوی مواد طعم دهنده، درجه کیفیت گوشت ۱/۵ و درگروه شاهد درجه کیفیت گوشت ۵/۴ بود. مواد مطبوع کننده جیره غذایی طیور همچنین موجب کاهش تولید کلسترول مضر در درون گوشت می شوند. به عنوان نمونه، مطالعات انجام گرفته برروی پودر سیر نشان می دهد که در این جیره ها، فعالیت آنزیم هایی که موجب تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی می شوند، افزایش می یابد. به این ترتیب کلسترول بسیار ناچیزی در لاشه ذخیره خواهد شد. در سال های اخیر، زیره سیاه که یکی ازمواد مطبوع کننده خوراک (نان و پنیر) در کشورهای عربی است. در جیره غذایی جوجه های گوشتی هم به میزان ۵۰۰ تا۲۰۰۰ پی پی ام مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این ماده در جیره غذایی جوجـه های گوشتی می تواند موجب کنترل آلودگی گوشت به انواع باکتری های بیماریزا از قبیل سالمونلا، استرپتوکوکوس و استافیلوکوکوس شود. زیره سیاه همچنین می تواند موجب بهبود عارضه استرس گرمایی، افزایش ایمنی جوجه ها در مقابل بیماری هایی ازقبیل نیوکاسل و کوکسیدیوزشود. این ماده افزودنی با تحریک غدد تیروئید، موجب افزایش قابلیت با روری درخروس ها می شود.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=11979
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.