گاوپر تولید

خنک سازی گله گاو شیری و نرخ گیرایی

روش خنک سازی گله گاو شیری و نرخ گیرایی بر اساس خیس کردن و تهویه اجباری بدن گاو یا خنک کردن مستقیم انجام شده است.

گاوها ۱۰ نوبت خنک سازی، هر نوبت به مدت ۴۵ دقیقه دریافت می کنند.

۵ بار در روز گاوها در محل انتظار شیردوشی، قبل از هر بار دوشش و دو بار بین شیر دوشی “صبح و ظهر” و “ظهر و شب” خنک می شوند.

پس از هر بار بازگشت از شیردوشی، در محل تغذیه، خنک سازی دیگری به مدت ۴۵ دقیقه انجام می شود.

خنک سازی بر اساس توالی ۳۰ ثانیه خیس شدن (استفاده از ۱۱۲ لیتر در ساعت) و ۴ تا ۵ دقیقه تهویه اجباری (استفاده از فن های ۶۲ سانتیمتری با سرعت حداقل ۳ متر بر ثانیه) می باشد که در کل گاوها ۷ ساعت در روز خنک می شوند.

این روش در مورد گله گاو پر تولید و کم تولید در طول تابستان تجربه شده و نشان داده است که میزان تولید شیر گاوها در این روش در سال یکسان باقی مانده و در تابستان دچار افت نمی شوند، ضمن آنکه میزان گیرایی آنها نیز تغییر محسوسی نمی کند.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=10418
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.