خصوصیات گوشت مرغ

ویژگیهای گوشت مرغ سالم و بهداشتی

افرادی که می ‏خواهند که مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لحم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

 

ویژگیهای گوشت مرغ سالم و بهداشتی:
۱٫ گوشت مرغ باید سفتی و قوام طبیعی داشته باشد و ظاهر آن سلامت و تازگی را نشان دهد.

۲٫ آلایشهای خوراکی (دل ، جگر و سنگدان) پاک شده که به صورت باز و در شرایط غیر بهداشتی عرضه می گرددمی توانند موجب بیماریهای مختلف از جمله اسهال و مسمومیت گردند. لذا از آلایشهای بسته بندی شده که در یخچال نگهداری میشوند استفاده نمائید.

۳٫گوشت مرغ باید عاری از قارچ زدگی و نباید هیچ گونه بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی و یا تعفن از آن استشمام شود.

۴٫ بر روی بسته بندی مرغ باید مشخصات و نام کشتارگاه ، تاریخ مصرف نوشته شده باشد.

۵٫ لاشه مرغ در هنگام فروش باید عاری از امعاء و احشاء باشد و همچنین شکم نیز خالی باشد.

۶٫ نگهداری و عرضه گوشت مرغ تازه منحصرا باید در داخل یخچالهای ویترین دار و در دمای ۰تا ۲ درجه سانتیگراد صورت گیرد و نگهداری و عرضه گوشت مرغ منجمد منحصرا باید در داخل فریزر و در برودت ۱۸- درجه سانتی گراد صورت گیرد.

۷٫  مرغ کاملا پرکنی شده باشد و عاری از ذرات خارجی و پر باشد.

۸٫ در گوشت مرغ تازه ، رنگ عضلات پاها روشن مایل به قرمز و سینه ها روشن مایل به زرد بوده و پوست به طور یکنواخت روی بدن کشیدهو عاری از هرگونه پارگی یا تورم و خون مردگی ، تغییر رنگ و خراش باشد.

 

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=12035
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.