آنتی اکسیدان در جیره طیور

اثر آنتی اکسیدان ها در جیره طیور

مهمترین آنتی اکسیدانی که به فرمول غذایی طیور اضافه می شود عبارت است از D.PPDیا (Diphenyl para phenylene diamine)این ماده وسایر آنتی اکسیدان ها از اکسیده شدن و خراب شدن ویتامین های قابل حل در چربی مانند ویتامینA.D.Eتوسط چربی و مواد اکسیدان جلوگیری می کند یا آن را کاهش می دهد.همچنین این مواد برای جلوگیری و درمان انسفالو مالاسیا(Encephalomalacia) مؤثر است.
همچنین سبب افزایش ذخیره ویتامین آ در کبد می گردد و نیز سبب زیاد شدن پیگمان ها در ساق و پوست می شود.
آنتی اکسیدانهای دیگر هم وجود دارد که ممکن است در فرمول غذایی مورد استفاده قرار گیرد وسبب دوام و ثبات چربی ها و روغن ها در فرمول غذایی گردد و آنتی اکسیدانی که بیشتر برای این منظور به کار می رود عبارت اند ازBHTیا Butylated Hydroxy Toluen و Butylated Hydtoxy Aminole  . معمولأ کارخانه های سازنده مواد ویتامینی به ترکیبات خود مقادیر کافی آنتی اکسیدان برای حفظ ویتامین ها اضافه می کنند از این رو اضافه نمودن آن به فرمول توسط مرغداری ضرورت ندارد.

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=6037
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.