طیور

اثر جیره غذایی بر کیفیت تولیدات در طیور

در بعضی از موارد ترکیبات خوراک می تواند بر ترکیب تولیدات اثر بگذارد. رنگ زرد پوست و ساق پا در جوجه های کبابی و رنگ زرده تخم مرغ از مهم ترین خصوصیاتی است که می تواند تحت تأثیر ترکیب جیره قرار گیرد. با توجه به نیاز بازار می توان رنگ دلخواه مصرف کننده را با تغییر ترکیب جیره تولید کرد رنگ پوست و ساق پای جوجه های کبابی یا زرده تخم مرغ به علت  رنگدانه کاروتنوئیدی  آنها زیاد است. تأثیر زیادی در تجمع رنگدانه در بافت ها دارد. ذرت، پودر یونجه و کنجاله گلوتن ذرت از مواد خوراکی هستند که برای تجمع رنگدانه در بافت ها به کار می روند. ترکیبات رنگدانه ای زیادی به طور مصنوعی یا طبیعی وجود دارد که در تغذیه طیور استفاده می شود. پودر فلفل فرنگی شیرین، گلبرگ گل همیشه بهار و پودر جلبک ها از دیگر منابع خوراکی هستند که حاوی مقادیر زیادی از رنگدانه های کاروتنوئیدی می باشند و در تولید پیگمانهای مورد علاقه در تولیدات طیور مناسب می باشد.منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7063
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.