احتمال ابتلا به دیابت نوع۲ با مصرف زیاد گوشت قرمز بیشتر می شود

خطر ابتلا به دیابت نوع  ۲ با مصرف زیاد گوشت قرمز  در ارتباط است.تحقیقاتی که در این زمینه انجام داده شده بود نشان داده است که مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و… احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد.

اخیراً نتایج پژوهش گسترده‌ای که در American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان می‌دهد افراد بزرگ‌سالی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ قرار می‌گیرند.

محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس اطلاعات بیش از ۴۴۰۰۰۰ نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع ۲ را بررسی کنند.

بعد از اتمام مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه ۱۰۰ گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند ۱۹ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار می‌گیرند.

از این گذشته محققان مشاهده کردند که متأسفانه مصرف روزانه فقط ۵۰ گرم از محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا ۵۱ درصد افزایش می‌دهد.
مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و… احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد

محققان توصیه می‌کنند که به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئین‌های گیاهی استفاده شود.

دکتر فرانک هو سرپرست گروه مطالعاتی معتقد است که خوشبختانه جایگزین کردن منابع پروتئینی سالم‌تر بجای مصرف گوشت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش خواهد داد.

پژوهش مذکور همچنین نشان داده است مصرف گردو یا غلات کامل به جای گوشت قرمز می‌تواند ابتلا به این نوع دیابت را کاهش دهد.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3314
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.