دام

اخته کردن بره های نر

اخته عبارت است از عملی که به منظور قطع بیضتین و یا انهدام ساختمان طبیعی آنها و از بین بردن فعالیت جنسی صورت می گیرد.

بره های نر در پایان دوره شیرخوارگی به دو دسته تقسیم می کنند. یک دسته آنهایی هستند که از لحاظ ظاهر بیشتر متناسب برای جلوگیری کردن می باشند که بعدأ برای قوچ مورد استفاده قرار می گیرند.

دسته دیگر را که به اصطلاح بره های نر زیادی هستند اخته می کنند و پس از چاق شدن به عنوان گوشت قصابی به فروش می رسانند. اخته کردن این قبیل بره ها چندین خاصیت دارد.
۱- بره های اخته زودتر چاق شده و گوشت آنها کیفیت بهتری پیدا می کند.
۲- نگهداری و چرای آنها آسان تر است چرا، که با گله میش به راحتی می توانند یک جا بچرند.
بهتر است عمل اخته را تقریبأ ۱۵ روز قبل از دوره از شیر گرفتن انجام داد. گاهی گوسفندان نر سه چهار ساله که دیگر نمی توانند به عنوان قوچ مصرف شوند برای زودتر چاق شدن اخته می شوند.

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=10190
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.