Createtumbnail.aspx

ارزیابی جوجه های گوشتی از نظر شکل و قالب بدن

در جوجه ها ی گوشتی گوشت تمام قسمت های بدن دارای یک ارزش نیست معمولا گوشت نواحی سینه و قسمت بالای ران دارای ارزش بیشتری از نظر تغذیه ای و اقتصادی می باشد.در نژادهای خوب گوشت این قسمت ها ۴۳% از وزن بدن را  تشکیل می دهد از نظر بازار نیز جوجه هایی که دارای سینه ای گرد و پرگوشت و ران های کوتاه و پرگوشت هستند و بیشتر مورد توجه می باشند.

قضاوت و ارزیابی به میزان رشد سینه معمولا با لمس عضلات و استفاده از گونیای مخصوص انجام می گیرد این عمل معمولا باید حداکثر در سن ۸-۱۲ هفتگی انجام می گیرد.در سنین بالاتر معمولا طیور گوشتی تمایل به ذخیره چربی در زیر پوست دارند از این رو ممکن است در اندازه گیری اشتباه رخ دهد معمولا در این ارائه یک استاندارد معین مشکل است ولی بطور کلی از نظر رشد سینه و ران والدین ها و یا جوجه های آمیخته ،آنها را می توان به درجات بد،متوسط و خوب و عالی تفسیر نمود.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=4709
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.