سالن جوجه کشی

استاندارد های درجه حرارت و رطوبت هنگام ورود جوجه به سالن

برای اطمینان یافتن از اینکه وسایل و بستر در هنگام ورود جوجه ها به اندازه کافی گرم شده اند، لازم است حرارت سالن را لااقل ۳۶ ساعت در دمای ۲۸ تا ۳۱ درجه نگاهدارید. 

 

   سن درجه حرارت زیر دستگاه گرمکن و اطراف آن(سانتی گراد) درجه حرارت سالن(سانتی گراد) رطوبت نسبی بر حسب(درصد)
  روزها زیر لبه دستگاه های گرمکن در ۲-۳ متری دستگاه های گرمکن        حداقل- حداکثر
۳-۰ ۳۵ ۲۹-۲۸ ۳۳-۳۱ ۶۰-۵۵
۷-۴ ۳۴ ۲۸-۲۷ ۳۲-۳۱ ۶۰-۵۵
۱۴-۸ ۳۲ ۲۷-۲۶ ۲۸-۳۰   ۶۰-۵۵
۲۱-۱۵ ۲۹ ۲۶-۲۵ ۲۸-۲۶                ۶۰-۵۵
۲۴-۲۲ ۲۵-۲۳ ۲۵-۲۳ ۶۵-۵۵
۲۸-۲۵ ۲۳-۲۱ ۲۳-۲۱ ۶۵-۵۵
۳۵-۲۹ ۲۱-۱۹ ۲۱-۱۹ ۷۰-۶۰
۳۵ به بعد ۱۹-۱۷ ۱۹-۱۷ ۷۰-۶۰

توجه:

– اتلاف های حرارتی از راه تماس با بستر در روزهای اول بسیار مهم می باشند.
– به کار بردن ۲ دستگاه گرمکن (Brooder) یا ۲ هیتر تشعشعی با ۱۴۵۰ کیلوگالری به ازای هر ۱۰۰۰ جوجه توصیه می گردد.
– درجه حرارت و رطوبت نسبی در سرتا سر ساختمان سالن باید یکنواخت باشد.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7296
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.