بیماری سر سیاه

استاندارد پرنده زنده از نظر کیفیت گوشت

در مورد استاندارد و درجه بندی کردن گوشت طیور در پرنده زنده نکات زیر مورد توجه قرار میگیرد:

۱-سلامت و شکل ظاهر

۲-وضع پر و بال

۳-فرم بدن

۴-وضعیت عضلات

۵-چربی زیر پوست

۶-عادی و بی عیب بودن بدن

از نظر کیفیت گوشت، طیور زنده را به سه دسته یا درجه تقسیم می کنند:

۱-درجهA

۲-درجه B

۳-درجه C

از نظر بازار ،قالب و شکل بدن وضع عضلات در درجه بندی کردن مورد توجه بیشتری قرار می گیرد.طیوری که دارای سینه های استخوانی و لاغر و کشیده و رشد عضلات آنها کمتر است از نظر درجه بندی مزیت کمتری دارند.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3917
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.