hg

افزایش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت از دامداری تا قصابی‌

افزایش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت از دامداری تا قصابی‌

ایسنا     ۱۷ خرداد ۱۳۹۴      

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: برای تامین گوشت مورد نیاز در ماه رمضان هیچ مشکلی وجود ندارد اما همچنان قیمت این محصول از تولید تا بازار بیش از ۵۰ درصد فاصله دارد؛ به گونه‌ای که لاشه گوسفند و گوساله کیلویی ۱۰ هزار تومان از دامداری تا قصابی افزایش قیمت دارد.
سعید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: سالانه حدود ۹۰۰ هزار تن گوشت در کشور تولید می‌شود که تامین‌کننده بیش از ۹۰ درصد نیاز داخلی است و روند کاهشی واردات گوشت قرمز طی دو سال اخیر از حدود ۱۰۰ هزار تن به حدود ۲۰ هزار تن در سال گذشته نشان‌دهنده کاهش وابستگی به واردات این محصول است.
وی افزود: برای تامین گوشت قرمز مورد نیاز مصرف‌کنندگان در ماه‌های پیش رو به ویژه ماه رمضان هیچ مشکلی وجود ندارد و با توجه به میزان تولید این محصول و روند افزایشی آن، به نظر می‌رسد امسال هیچ نیازی به واردات گوشت قرمز نداشته باشیم.
مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران با اشاره به فاصله غیرمنطقی هر کیلوگرم لاشه گوسفند و گوساله از مبادی تولید تا بازار ادامه داد: در حال حاضر لاشه گوسفند و گوساله در دامداری کیلویی حدود ۲۰ هزار تومان خریداری می‌شود و در بازار حدود ۳۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد که البته علی‌رغم غیرمنطقی بودن این فاصله ۵۰ درصدی، قیمت گوشت قرمز در قطعات و بسته‌بندی‌های مختلف به مراتب بیشتر از لاشه است.
سلطانی اعلام کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه در ماه‌های پرمصرف، قیمت محصولات مورد نیاز مردم کاهش پیدا می‌کند تا مصرف‌کنندگان بتوانند راحت‌تر به این محصولات دسترسی پیدا کنند. در حالی که در کشور ما در ایامی مانند ماه رمضان، محرم و غیره با ایجاد جو و فضا‌سازی، قیمت انواع محصولات مانند گوشت قرمز به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد که منطقی نیست.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=1489
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.