بار میکروبی شکمبه

اهمیت میکروبهای شکمبه در نشخوارکنندگان

شاید تنها نگرانی که در مورد میکروب های شکمبه وجود داشته باشد، این است که میکروب های دستگاه گوارش حیوانات نشخوارکننده، نسبت به میکروب های دستگاه گوارش حیوانات غیر نشخوارکنندگان بازدهی  کمتری دارند، که دلیل آن تولید گاز و حرارت توسط ابن میکروب هاست بدین ترتیب بخشی از غذا توسط گاز و حرارت از بین می رود.

هرچند با در اختیار قرار داشتن امکانات فنی، حتی می توان از گاز و حرارت تولید نشخوارکنندگان هم استفاده کرد و حداقل انرژی مورد نیاز یک فارم پرورش یک گاو شیری را از این طریق تهیه نمود. لذا در پایان باید گفت نشخوارکنندگان، این کارخانه های متحرک تولید غذا و انرژی، با استفاده از مواد کم ارزش و با تکیه بر وجود جمعیت میکروبی عظیم خود قادر به تولید و تامین مواد با ارزش غذایی مانند شیر و گوشت و حتی انرژی می باشند. امید است دامپروران عزیز، علاوه بر اینکه به این موجودات به چشم یک ماشین و ابزار دقیق مهندسی می نگرند، آن ها را مخلوق خداوند دانسته و همانگونه که برای انسان ارزش قایل می شویم، برای نشخوارکنندگان موجود در کشورمان ( گاو، گوسفند و شتر) نیز احترام لازم را قایل و از آزار و اذیت آن ها خودداری کنیم.

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=9106
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.