بز گوشتی نژاد اسپانیایی

بز گوشتی نژاد اسپانیایی

این بز(Spanish) از طریق مکزیک از اسپانیا به آمریکا وارد شده است. اعتقاد بر این است که با اخراج جهانگردان از اروپا این بز به آمریکا وارد شده است. چود در امریکا منابع گوشت فراوان بود، این بزها در آمریکا فرار کردند و برخی به صورت رها شده با همان طبیعت وحشی از سال ۱۵۴۰-۱۷۰۰ میلادی پرورش یافته اند. این نژاد توانایی تولید مثل درخارج از فصل امیزش را دارد و به دلیل پستان و کاریته های کوچک برای پرورش در مراتع مناسب است. مقاوم و تحت شرایط نامناسب دارای قابلیت زنده مانی زیا داست و به نهادهای کمی برای پرورش نیاز دارد. دارای تیپگوشتی است و اخیرا از نظر تولیدکشمیر دارای اهمیت است. اندازه بدن آنها متوسط است. وزن نرها در هنگام بلوغ ۵۴-۱۰۰ کیلوگرم و ماده ها حدود ۳۰-۴۵ کیلوگرم می باشد. میانگین افزایش وزن روزانه آنها ۱۰۰-۱۵۰ گرم و بزغاله زایی حدود ۱۵۰-۱۷۰ درصد می باشد.

 

 

منبع: وب سایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3449
1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.