مرغ منجد

بسته بندی گوشت مرغ با یخ

این روش در ایران و همچنین در اروپا در تشکیلات کوچک که تعداد روزانه کشتار کم است به کار می رود.

در این روش بازار فروش نزدیک است و گوشت مرغ همان روز یا حداکثر صبح روز بعد به بازار فرستاده می شود.این روش بسیار ساده وتقریبا کم خرج است.در این گونه تشکیلات طیور پرکنده را در داخل جعبه های بزرگ یا بشکه های آهنی یا حلبی که مملو از یخ است قرار می دهندو سپس با وسایل حمل و نقل آنها را به بازار می فرستند .در این روش که اغلب بعد از ظهر کشتار می شود سپس در اواخر شب و یا اوایل صبح گوشت به بازارهای فروش فرستاده می شوذ.این طریقه بهترین روش برای شرایط کنونی ایران است.

زیرا متاسفانه هنوز در ایران کشتارگاه های بزرگ و سردخانه طیور به حد کافی وجود ندارد .و اغلب مزارع مرغداری که تولید جوجه کبابی می کنندخود عمل کشتار را انجام می دهند و گوشت تولید شده را به بازار می فرستند.

با این روش حداکثر سه روز می توان مرغ پرکنده را نگه داشت.مزیت این طریقه در اینست که خریدارانی را که علاقه مند به مصرف گوشت تازه هستند اقناع می کندروی بشکه های حاوی گوشت طیور را با در مخصوص و یا با کاغذ و یا پارچه تمیز باید پوشاند .در زیر و روی بشکه باید حداقل چند سانتیمتر یخ ریخت به ترتیب بشکه را از یک ردیف مرغ پرکنده و یک طبقه یخ به ضخامت ۶-۵ سانتیمتر پر کرد و سپس بالای بشکه را نیز از یخ پوشاند و با در محکمی بشکه را بست و بلافاصله به بازار فروش فرستاد.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3844
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.