عوامل مؤثر در ضخامت پوسته تخم مرغ

تأثیر جیره غذایی در ترکیب تخم مرغ

ترکیبات تخم مرغ بستگی به جیره غذایی مرغ دارد.مقدار ویتامین،همچنین مقدار چربی و پروتئین موجود در تخم مرغ بستگی به مقدار این مواد در فرمول غذایی دارد.

مقدار زیادی عناصر دیگر به وسیله جیره غذایی ممکن است به تخم مرغ برسند به عنوان مثال ممکن است به وسیله اضافه کردن مقداری ید به فرمول غذایی تخم مرغ هایی تولید کرد که دارای مقدار کافی ید باشد.

کمبود کلسیم و منگنز در فرمول غذایی سبب کم شدن آنها در ترکیب تخم مرغ می گردد.اضافه نمودن بعضی مواد مثل روغن ماهی به جیره غذایی سبب افزایش مس و آهن زرده تخم مرغ می گردد.همچنین گزارش شده است که اشعه آفتاب دارای اثری مانند روغن ماهی است.

عناصر دیگری نیز وجود دارند که پس از اینکه به جیره غذایی اضافه شدندمدتی بعد در ترکیبات تخم مرغ ظاهر می شود.

این عناصر عبارتند از سلنیوم و برومین و اسید بنزوئیک و بعضی از پیگمان های گیاهی مثل گزانتوفیل و کاپسانتین.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3886
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.