گاوهای شیری

تب شیر در گاو های شیری

کاهش کلسیم خون و عدم تعادل از مشخصات تب شیر است. تب شیر در گاوهای شیرده معمولأ بعد از اولین دوره شیردهی و در فاصله ۴۸ساعت پس از زایش مشاهده می شود. مصرف زیاد کلسیم در دوره خشکی گاو سبب افزایش احتمال وقوع تب شیر می شود. در صورتی که کاهش مصرف کلسیم در قبل از زایش و افزایش مصرف آن در هنگام زایش احتمال بروز آن را کاهش می دهد. افزایش مواد معدنی اسیدی نسبت به مواد معدنی قلیایی در جیره غذایی قبل از زایمان گاوها باعث کاهش تب شیر می شود. 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7041
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.