تخم شتر مرغ

کاربرد اصلی تخم شترمرغ در دستگاه های جوجه کشی جهت تولید جوجه می باشد ،ولی تخم های بدون نطفه پرنده مصرف غذایی داشته و بصورت نیمرو،خاگینه ،جوشانده و نیز در انواع شیرینی ها و کیک ها مورد استفاده قرار می گیرد.چنانچه تخم شتر مرغ را به مدت ۴۵ دقیقه در آب بجوشانیم محتویات آن عسلی می گردد.به دلیل وزن و حجم بالای تخم مرغ ،برای سفت شدن زرده و سفیده ،بایستی حداقل آن زرا به مدت ۹۰ دقیقه در آب جوشاند.

تخم شتر مرغ که تقریبا معادل ۲۴ عدد تخم مرغ است از ۲۰ درصد زرده و ۶۵ درصد سفیده تشکیل شده است و می تواند صبحانه حداقل ۱۲ نفر را تأمین کند.

ارزش غذایی تخم شتر مرغ از نظر مقدار کلسترول و چربی های اشباع شده تقریبا همانند تخم مرغ بوده ولی نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع تخم شترمرغ به مراتب بیشتر از تخم مرغ است که نشانگر ارزش غذایی بهتر آن می باشد.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3746
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.