گاو خشک

خشک کردن گاوهای پر تولید

روشی که برای خشک کردن گاوهای با تولید کمتر از ۳۵  پوند شیر  توصیه می شود، روش قطع ناگهانی شیر است . ولی گاوهای پر تولید به این سادگی خشک نخواهند شد.

قبل از اقدام به خشک کردن این گاوها باید خوراک و آب مصرفی آنها را کاهش داد، تغییر میزان خوراک ، باعث کم شدن ناگهانی مواد مغذی در دسترس برای پستان می گردد، متعاقب آن ساخت شیر تقریبا متوقف می گردد.لازم به ذکر است که در آب و هوای گرم، آب را نباید محدود نمود. پیرو آخرین شیردوشی آنتی بیوتیکی که توصیه دامپزشک می باشد را به پستان تزریق نمایید. گاوی که خشک کرده اید، به یک جایگاه که می تواند مورد نظارت دقیق شما قرار گیرد، انتقال دهید.به مدت یک هفته تا ده روز ، روزی دو بار نسبت به بازرسی پستان حیوان اقدام نمایید.حیوان را ندوشید مگر اینکه بخش های پستان، سخت یا متورم شده باشند. اگر مجبور به دوشش مجدد گاو خشک شدید ، توصیه بر این است که دوباره، موارد تزریق آنتی بیوتیک را تکرار نمایید.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

 

                                                                             questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=10134
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.