گاو

خشک کردن گاو

روش های زیادی وجوددارد که می توانند برای خشک کردن گاوهای شیرده بعد از ۱۰ماه و یا بیشتر٬ تولید شیر٬ مورد استفاده قرار گیرد.

برخی از گاوداران به منظور خشک کردن گاوهای خود از روش ندوشیدن بصورت موردی و در وعده های متفاوت به مدت یک یا دو هفته استفاده می کنند. ریشه این اقدام در این است که ندوشیدن شیر باعث بالا رفتن فشار داخل پستانی شده و کاهش ترشح و تولید شیر را به دنبال دارد. با ادامه اینکار توقف تولید شیر را خواهیم داشت. کم کردن تعداد دفعات دوشش٬ با استفاده از مواد خشبی کم کیفیت تر و نیز حذف کنستانتره از جیره همراه می شود.روش کم کردن نوبت های شیردوشی برای خشک کردن گاوها می تواند باعث ظهور ناگهانی ورم پستان در غدد پستانی گاوهایی که دچار ورم پستان مزمن بوده اند گردد.گاوهایی که کمتر از ۱۵ کیلیوگرم شیر در روز تولید می کنند را می توان بطور ناگهانی خشک نمود.در همین زمان باید مقدار کنستانتره و مواد خشبی مصرفی آنها را نیز کاهش داد. در هنگام خشک کردن گاوها باید از آنتی بیوتیک هایی که دارای اثرات طولانی مدت هستند برای هر کارتیه استفاده نمود.این کار به جهت مقابله با ورم پستان در گله انجام می گیرد.این روش باعث جلوگیری از موارد جدید ورم پستان و درمان ورم پستان های قدیمی می گردد.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

 

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=9962
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.