360-26d51d252e67fff741c56b2245e591f4

خشک کردن گاو

    گاوهای شیرده آبستن برای ۴۵ تا ۶۰ روز پایان آبستنی،شیردوشی نشده و به اصطلاح،خشک می شوند.خشک کردن گاوهای آبستن با روش های زیر ،امکان پذیر است.

۱-دوشیدن ناقص

۲-دوشیدن متناوب

۳-قطع کامل شیردوشی

قطع کامل شیردوشی برای گاوهایی توصیه می شود که تولید آنها تا ۱۰ کیلوگرم در روز است.با این روش،زمان لازم برای خشک شدن گاوها،کمتر از دو روش دیگر است،بدون این که تاثیر بدی بر تولید شیر آنها در شیردهی بعدی داشته باشد.

پس از قطع شیردوشی ،مقدار شیر در پستان ها زیادتر می شود تا زمانی که فشار درون پستان به اندازه ای برسد که از ترشح شیر جلوگیری می شود.پس از توقف سنتز شیر ،شیر باقی مانده در پستان،بتدریج جذب می شود تا پستان کاملا خشک شود.در گامه جذب شیر ،نباید گاو را دوشید،زیرا فشار درون پستان کاهش یافته،ترشح شیر دوباره آغاز شده و زمان لازم برای خشک شدن گاو ،افزایش می یابد.

در مورد گاوهایی که تولید آن ها بیشتر از ۱۰ لیتر است،بهتر آن است که مصرف آب و غذا را برای چند روز محدود کرد.قطع کامل غذا بجز تغذیه با مقداری علوفه نامرغوب و نزدیک به ۵۰ درصد کاهش در میزان آب ،سبب کاهش سریع تولید شیر می شود.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=2688
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.