زمان مصرف آغوز در بره

دلایل مصرف آغوز در ساعات اول تولد بره

 دو دلیل عمده برای اطمینان از مصرف آغوز در ساعات اول پس از تولد توسط نوزاد وجود دارد:
۱- معمولأ جذب پادتن های مادر در شش ساعت اول تولد نوزاد از طریق مخاط روده حداکثر است که به زمان طلایی موسوم است. پس از این مدت میزان جذب کاهش می یابد وحدود ۱۲ساعت پس از تولد نوزاد توانایی جذب پادتن های موجود در آغوز به میزان زیادی کاهش می یابد زیرا در بدو تولد ،روده جنین دارای اپییتلنیوم جنینی است و نفوذ پذیری ان برای جذب پادتن های مادر حداکثر است. پس از گذشت چند سال از تولد نوزاد این مخاط از بین می رود اپتلیوم بالغ جایگزین آن می شودکه نفوذپذیری لازم برای جذب پادتن ها را ندارد. این خاصیت در نوزاد مادیان تا۲۴ساعت پس از تولد وجود دارد.

۲)اسید کلریدریک دارای تأثیر نامطلوب روی آغوز بوده وسبب سفت شدن آن می شود که به پدیده بسته شدن یا (Closing) موسوم است. در اثر این پدیده جذب پادتن هااز طریق روده متوقف می شود.ولی چون در ابتدای تولد نوزاد ترشحات شیردان بسیار کم است ، لذا اسید کلریدریک کمتری ترشح می شود.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=6075
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.