بز

دوره خشکی در بزهای شیری

بزهای شیری برای تولید شیر مناسب در دوره بعد،هر سال به مدت ۲ ماه خشک می شوند.تولید زیاد در یک دوره سبب مصرف ذخائر بدن حیوان میشود که لازم است در دوره خشکی جبران شود.همچنین  در این دوره بافت های پستان برای تولید شیر مجدد در شییردهی بعدی ترمیم می شوند.تولید شیر در بز هایی که دوره خشکی طبیعی ندارند،حدود۶۵-۷۵ درصد تولید در بزهایی است که دوره خشکی طبیعی دارند.در زمان خشکی مصرف غلات باید کاهش و به تدریج حذف شود و از علوفه های با کیفیت مطلوب(نظیر یونجه و سایر علوفه های لگومینه)استفاده شود.همچنین تولید شیر بز به کمتر از ۱/۴ کیلوگرم در روز کاهش یابد.در این حالت طی ۷ روز،فشار حاصل از پرشیری سبب قطع تولید شیر می شود.در دوره خشکی بزها باید یک ترکیب معدنی خوب شامل ۱۸-۱۲ درصد کلسیم،۸-۶درصد فسفر و ۳۰-۲۵ درصد نمک و سایر مواد معدنی و ویتامین ها مصرف کنند.جیره بزهای شیری در ۳-۲ هفته آخر آبستنی مشابه جیره پس از زایش است.همچنین بزها در دوره خشکی نباید زیاد چاق شوند.بهتر است چند روز قبل از زایش مصرف غلات قطع شود و بزها با خوراک های ملین نظیر سبوس،یا تفاله چغندرقند تغذیه شوند.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=2764
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.