2

راهکار جلوگیری از آلودگی‌های گوشتی در منزل

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز از اجرای طرح پیش سرد کردن گوشت قرمز در استان خبر داد.

محسن ابوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه البرز، اظهار کرد: بسیاری تصور می‌کنند که گوشت دام تازه ذبح شده سالم‌ترین گوشت‌هاست ولی این تصور نادرست است.

وی خاطرنشان کرد: این گوشت ممکن است آلودگی‌هایی در خود جای داده باشد که برای از بین رفتن آنها حتما باید گوشت را دردمای پایین و محیط انجماد قرارداد.

ابوترابی افزود: به منظور جلوگیری از شیوع آلودگی و بیماری‌های احتمالی به شهروندان توصیه می‌شود گوشت تازه‌ای که خریداری می‌کنند را به مدت ۲۴ ساعت دریخچال نگهداری کنند.

این مسئول گفت: علاوه براین مردم باید جگر تازه گوسفند و گاوی که خریداری می‌کنند را نیز به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند.

ابوترابی در ادامه از اجرای طرح پیش سرد گوشت قرمز دراستان خبرداد و گفت: این طرح با توجه به لزوم خنک‌سازی لاشه گوشت قرمز قبل از خروج از کشتارگاه دام و به منظور حفظ سلامت فرآورده‌های خام دامی و ارتقاء کیفیت بهداشتی آنها اجرایی شده است.

این مسئول پیشگیری از بروز برخی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را به عنوان دیگر هدف این طرح نام برد و گفت: این طرح از امروز همزمان با استان تهران اجرایی شده است.

وی در پایان یادآورشد: در این طرح لاشه‌های استحصالی دام‌های سبک به مدت ۲۴ ساعت در اتاق سرد کشتارگاه‌ها در دمای صفر الی ۴ درجه سانتی گراد به منظور طی مراحل جمود نعشی و کاهش ph قرار گرفته و پس از آن به بازار مصرف روانه می‌گردند.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=2110
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.