مرغداری

روش های پاکسازی و ضدعفونی سالن مرغداری

روش های پاکسازی و ضدعفونی سالن مرغداری به شرح زیر می باشد:

۱- خارج نمودن کود و بستر از سالن و مزرعه
۲- خارج نمودن دان و تمام وسایل غیر ثابت همچون آبخوری و دانخوری
۳- جارو، تمیز نمودن و شستشوی سالن و تجهیزات با آب تمیز
۴-در صورت نیاز قبل از پاکسازی می توان از حشره کش استفاده کرد
۵- شستشوی سالن و تجهیزات با ضدعفونی
۶- خالی نگه داشتن سالن به مدت ۲ هفته و استفاده از مرگ موش (درب و منافذ سالن ها باید بسته باشد)
۷- ضدعفونی نمودن داخل لوله ها
۸- تعمیرات سالن و تجهیزات
۹- ضدعفونی سالن و تجهیزات قبل و بعد از نصب مجدد
۱۰- پخش بستر و نصب تجهیزات
۱۱- گازدهی ۳x

– دمای آب در هنگام رسیدن جوجه ۲۵ درجه سانتی گراد
– به آرامی بین جوجه ها قدم بزنید تا به محیط جدید عادت و به سمت آبخوری و دانخوری بروند.
– فشار استاتیک در سالن در حد ۰/۰۵ تا ۰/۱ اتمسفر.

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7792
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.