گوساله شیری

روش پرورش گوساله شیری

گوساله شیری عبارت است از گوساله جوانی که در سن ۳-۵ ماهگی و در وزن ۱۲۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم روانه کشتارگاه می شود و لاشه ای با وزن ۷۵ تا ۱۵۰ کیلوگرم تولید می کند.

این گوساله ها فقط با شیر طبیعی یا شیر جانشین شونده تغذیه می شوند. هدف از این روش تغذیه که از نظر فیزیولوژیکی غیر معمول است عبارتند از:
-جلوگیری از تغییر شکل و تغییر فعالیت دستگاه گوارش دام شیرخوار به دستگاه گوارش دام نشخوار کننده واقعی و در نتیجه جلوگیری از افزایش وزن دستگاه گوارش به دست آوردن لاشه ای با وزن بیشتر از(۶۰ تا ۶۵ درصد بازدهی)
– تولید گوشت سفید (به علت کمبود آهن در شیر به وجود می آید)، و تولید چربی بین عضلانی فراوان (که به علت وجود چربی زیاد در شیر به وجود می آید) که منجر به تولید گوشتی خوشمزه و آبدار می شود. ناگفته نماند که این گوشت به خوشمزگی گوشت قرمز نخواهد بود.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=8233
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.