جیره دام

سندروم کاهش چربی شیر

گاهی میزان چربی شیر به طور یک دفعه ای به میزان زیادی حتی تا ۵۰ درصد میزان قبلی اش کاهش می یابد در حالی که میزان تولید شیر طبیعی بوده و تغییر نکرده است. در این حالت سندروم کاهش چربی شیر اتفاق افتاده است.

معمولا این عارضه در دام هایی دیده شده که با جیره های حاوی فیبر کم تغذیه می شوند (تغذیه با علوفه آبدار و یا مواد دانه ای زیاد مانند یونجه تر٬ قصیل و جو).
به دنبال این کاهش فیبر٬ میزان استات تشکیل شده در شکمبه که در تولید چربی شیر نقش اساسی دارد کاهش یافته و در نتیجه چربی شیر کم می شود.
جهت درمان هر سه کیلو یونجه تر معادل یک کیلو یونجه خشک است و باید این نسبت رعایت شود تا ماده خشک کافی در اختیار دام قرار گیرد.

 

منبع : وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=9496
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.