گوشتیران

شرکت فرآورده های گوشتی گوشتیران

شرکت گوشتیران

در ایران سابقه تولید کارخانه ای سوسیس و کالباس به سال ۱۳۰۷ باز می گردد . در این سال شخصی به نام آواناسیف که روسی تبار بود با یک ماشین کوچک دستی شروع به تولید نمود و احتیاجات روزانه اتباع خارجی مستقر در تهران را به این محصولات مرتفع نمود . دو سال بعد در سال ۱۳۰۹ هموطن دیگر او لیشنسکی ، کارخانه ای را به ظرفیت تولید روزانه ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم وارد نمود . آرزومان آوانسیان که از ارامنه سلماس آذربایجان غربی بود ، از سال ۱۳۰۳ در منزلی واقع در خیابان منوچهری با وسایل دستی و امکانات ابتدائی و اندک به همراه چهار کارگر شروع به تولید انواع فرآورده های گوشتی نمود و سپس اولین کارخانه تولید سوسیس و کالباس با همکاری آوانسیان و لیشنسکی بنیان گذاری گردید . پس از مدتی لیشنسکی به روسیه بازگشت و سهام خود را به آوانسیان منتقل نمود . در ابتدا میزان کشتار خوک آنها در هفته ۴ الی ۵ راس و مصرف گوشت گاو ۴۰۰ الی ۵۰۰ کیلوگرم بوده است . کارخانه بزرگ آرزومان که در سال ۱۳۳۷ در محل فعلی آن (جنوب غرب تهران )تاسیس شد ، در ادامه همین فعالیتها شکل گرفت . این کارخانه در حال حاضر تحت نام گوشتیران فعالیت داشته و زیر مجموعه بنیاد مستضعفان به شمار می رود . از مهمترین محصولاتی که تا سال ۱۳۵۷ در کارخانجات مختلف تولید می شد می توان به کالباس معمولی (Bologna) کالباسهای خشک و انواع سالامی ، سوسیس وینر (Whener) و سوسیس فرانکفورتر (Frankforter) اشاره کرد . تا این سال مصرف گوشت خوک در بعضی از این محصولات رایج بود ولی از این سال به بعد عمدتا گوشت وارداتی جایگزین آن گردید . بنابراین اولین تولید کننده فرآورده های گوشتی در کشور شرکت گوشتیران (آرزومان ) می باشد که در حال حاضر در محل فعلی واقع در جاده قدیم کرج پشت کارخانه شیر پاستوریزه خیابان ۱۷ شهریور به فعالیت تولید انواع سوسیس ، کالباس ، همبرگر و گوشت بسته بندی شده می پردازد و همواره کیفیت و تنوع محصولات شرکت گوشتیران به عنوان اولین دارنده گواهینامه تضمین کیفیت ISO 9001 و HACCP تائید این هدف شرکت در خصوص مشتری مداری می باشد . لازم به ذکر است شرکت گوشتیران بعنوان پیشکسوت و یکی از بزرگترین و معتبرترین کارخانجات فعال در عرضه تولید فرآورده های گوشتی در کشور همکاری نزدیک با مراکز دانشگاهی, موسسات آموزشی و انجمنهای صنفی در کمک به طی دوره های کارآموزی دانشجویان ، تربیت تکنسین این صنعت و افزایش توان تخصصی پرسنل خود, سهم بسزائی در انجام خدمات علمی تخصصی دارد. نظارتهای پیگیر و دائم بازرسین و کارشناسان ادارات مرتبط نظیر سازمان دامپزشکی ، اداره کل نظارت بر موادغذایی و موسسه استاندارد و سایر مراجع ذیصلاح ضمن مساعدتهای با ارزش آنان در حفظ شرایط بهداشتی و کیفی محصول و ضمانت سلامت جامعه مصرف کننده ، تبدیل به واحد نمونه ای شده است که در ایام سال مورد بازدید مسئولین و کارشناسان محترم ادارات نظارت و اعضای کمیته کشوری HACCP از سایر استانهای کشور نیز قرار میگیرد.

 

مدیر : رضایی آدرس : تهران – منطقه ۱۸ – شادآباد – خ. ۱۷ شهریور – جنب کارخانه نوظهور
کالباس مرغ %60 گوشت        کالباس سالامی %80 گوشت          کلباس خشک دانمارکی %60 گوشت      کالباس بیکن گوشت و مرغ %90 گوشت
آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=389
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.