تعطیلی مرغداری

ضدعفونی کننده های فیزیکی مورد استفاده در مرغداری ها

بهترین ضدعفونی کننده فیزیکی حرارت است. از حرارت برای ضدعفونی کردن مرغداری به خوبی می توان استفاده کرد حرارت را ممکن است به صورت خشک و یا مرطوب به کار برد.

از حرارت خشک به صورت شعله برای ضدعفونی کردن لانه استفاده می شود. بدین منظور از دستگاه های اشعه افکن (فلامباژ) دستی و یا موتوری استفاده می شود. این دستگاه می تواند به وسیله شعله  و حرارت زیادی که تولید می کند میکروب های بیماری زا و تخم انگل ها و (اووسیت کوکسیدیوز) را به خوبی از بین برد. با شعله دادن زاویه دیوارها، ترک و شکاف دیوار و همچنین کف و وسایلی مانند دانه خوری و آبخوری ها خطر اشاعه بیماری را می توان به خوبی کنترل نمود و به حداقل رساند. از این رو همیشه به خصوص در لانه هایی که خطر آلودگی در ان وجود داشته است  از مواد شیمیایی و حرارت تواما با نتیجه بسیار رضایت بخش استفاده می شود. شعله دادن باید با تانی صورت گیرد تا حرارت فرصت کافی برای از بین بردن کامل میکروب ها و انگل ها را داشته باشد. معمولا در ایران از شعله افکن های دستی و یا موتوری به این منظور استفاده می شود. حرارت مطلوب نیز از نظر ضدعفونی بسیار خوب است ولی گرانتر از حرارت خشک تمام می شود، اما اثر آن مطمئن تر می باشد. بخار اب و آب جوش بهترین ماده ضدعفونی  بشمار می رود. حرارت آبجوش معمولا بیش از ۱۰۰ درجه سانتیگراد است و در این حرارت کمتر میکروب یا انگلی تاب مقاومت دارد. از آب جوش برای ضدعفونی لانه و مسائل جوجه کشی و قفس و دانه خوری و آبخوری استفاده می شود.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=4804
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.