تغییرات متابولیکی طیور

ضوابط بهداشتی حمل و نقل جوجه یک روزه

– حداقل ماندگاری جوجه یکروزه در کارخانه جوجه کشی پس از خروج از تخم و تخلیه از هچر و تفکیک از نظر درجه بندی و انتقال به کارتن ۴ ساعت و در درجه حرارت محیطی ۲۴ درجه سانتی گراد و رطوبت ۷۰ – ۷۵ درصد در نظر گرفته شده است .
۲ – اتاق نگهداری جوجه ها باید کاملا تاریک باشد .
۳ – تعداد جوجه های داخل کارتن از ۱۰۰ قطعه تجاوز ننماید .
۴ – باید روی کارتن های حاوی جوجه آدرس و مشخصات کامل تولید کننده جوجه (مرغ مادر) نوشته شود .
۵ – قبل از بارگیری باید داخل و خارج اتاق حمل چرخها و کابین راننده کاملا شستشو و ضدعفونی شود.
۶ – کلیه سطوح اتاق حمل جوجه دو جداره و کاملا عایق و قابل شستشو ضدعفونی کردن باشد .
۷ – کامیون حمل باید دارای سیستم ایرکاندیشن باشد .
۸ – درجه حرارت در اتاق حمل در طول مسیر حمل ۲۰ – ۲۲ درجه سانتی گراد باشد و رطوبت آن ۷۰ – ۷۵ درصد الزامیست .
۹ – حداقل گردش هوا در اتاق حمل ۸/۰ متر بر ثانیه بر قرار باشد .
۱۰ – کابین راننده باید مجهز به وسایل نشان دهنده حرارت و رطوبت اتاق حمل باشد .
۱۱ – جعبه های جوجه ها باید به درستی در داخل کامیون چیده شود به طوری که فضای کافی جهت برقراری هوا مورد نیاز جعبه ها موجود باشد همچنین جعبه ها باید بخوبی مهار شوند .
۱۲ – کامیون را می توان با پرده پلاستیکی که در پشت آن نصب می شود مجهز کرد تا در مواقعی که هنوز جوجه ها بارگیری نشده اند گرمای داخل حفظ شود .
۱۳ – رانندگان کامیون حمل جوجه باید تعلیم دیده باشند ، لباس و کفش تمیز و بهداشتی و مخصوص بر تن داشته باشند .
۱۴ – رانندگان هنگام تخلیه جوجه نباید وارد سالن ها شوند .
۱۵ – در زمان بارگیری و یا تخلیه جوجه الزامیست موتور کامیون خاموش شده زیرا تجمع گازهای خروجی اگزوز می تواند باعث عوارض تنفسی و حتی خفگی جوجه ها شود .
۱۶ – در زمان بارگیری و یا تخلیه جوجه ها کارتن های جوجه یک روزه را نباید بیش از چهار ردیف روی هم چید.

 

منبع : مؤسسه مرغداری ایران
آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=4511
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.