طرز تهیه کالباس گوشت

طرز تهیه کالباس خانگی

 با توجه به اینکه گوشت به کار رفته در فست‌فودها معمولا گوشت‌هایی هستند که از سنین جوانی عبور کرده‌اند و چندان قابل اعتماد نیستند. پیشنهاد می‌شود خانم‌ها و آقایانی که دغدغه ارزش غذایی گوشت مصرفی در فست‌فود را دارند، در منزل دست به کار شوند و سوسیس و کالباس خانگی تهیه کنند. شاید سوسیس و کالباسی که در منزل تهیه می‌کنید از نظر ظاهری به‌خوبی فست‌فود کارخانه‌ای نباشد ولی در عوض خیال‌تان راحت است که در تهیه آن گوشت خوب و باکیفیتی به کار رفته است.

مواد لازم:

گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان: یک کیلو

سیر : ۳ حبه

 زرده ی تخم مرغ :۳ عدد

آرد: ۳ قاشق غذا خوری

 فلفل سیاه: ۵/۰ قاشق مربا خوری

نمک:۱ قاشق مربا خوری

دارچین :یک سوم قاشق مربا خوری

زنجبیل:یک پنجم قاشق مربا خوری

هل:۵/۰ قاشق مربا خوری

میخک:اندازه ی یک عدس

جوز هندی:اندازه ی ۲ عدس

روغن مایع:۲ قاشق غذا خوری

( به جای میخک و جوز هندی می توان از ۵/۰ قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )

طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=5927
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.