رولت با گوشت شترمرغ

طرز پخت رولت گوشت شترمرغ

مواد لازم برای شش نفر

-یک کیلو گوشت چرخ کرده شتر مرغ

-چهار عدد تخم مرغ

-دو قاشق غذا خوری ادویه کباب

-یک عدد پیاز خرد شده

-دو قاشق غذاخوری سویا

-یک عدد فلفل قرمز دلمه ای که ریز خرد شده باشد

یک بسته پودر سیب زمینی

تخم مرغ ها را با سس سویا و ادویه مخلوط نموده و خوب بهم بزنید .مخلوط را با گوشت چرخ کرده ،پودر سیب زمینی ،فلفل و پیاز خرد شده کاملا قاطی کرده و به فرم چند رولت در آورید.رولت ها را کمی چرب کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید.

سینی رابه مدت یک ساعت در داخل فر با حرارت ۱۷۵-۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

پس از پخت ،رولت را با سیب زمینی سرخ شده یا آبپز و سالاد صرف نمایید.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=5492
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.