علت ایجاد لکه خونی در تخم مرغ

علت ایجاد لکه های خونی در تخم مرغ

گاهی اوقات لکه های کوچک خون ( که گاهی تکه های گوشتی نامیده می شود ) در زرده تخم مرغ دیده می شود. این لکه ها دلیل بر نطفه دار بودن تخم مرغ نیست ، بلکه به علت پارگی عروق خونی ( مویرگهای دیواره اویدوکت ) بر روی زرده در طی شکل گیری تخم مرغ بوجود می آیند. اکثر این تخم مرغها در زمان درجه بندی تخم مرغ جدا می شوند ولی ممکن است تعدادی بطور اتفاقی جدا نشوند. بسته به سن تخم مرغ آب از آلبومین به زرده منتقل می شود که این عمل باعث رقیق شدن این لکه خونی می شود.بنابراین مشاهده یک لکه خونی در زرده تخم مرغ دقیقاً وابسته به تازگی تخم مرغ می باشد لازم به ذکر است این تخم مرغها برای مصرف مشکلی ندارند. در صورت تمایل می توان این لکه خونی را بوسیله نوک چاقو برداشت.

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=5696
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.