جوجه کشی

عوامل موثر بر اندازه جوجه در پرورش طیور

دو تا از عوامل موثر بر اندازه جوجه( chick size) عبارتند از:
۱-اندازه تخم مرغ: که مهمترین عامل است.وزن جوجه ۶۸-۶۶ درصد از وزن تخم مرغ است.لذا اگر وزن تخم مرغ ۶۰ گرم باشد وزن جوجه ۴۰گرم خواهد شد. وزن جوجه ها معمولا بین ۳۴ تا ۴۶ گرم متغیر می باشد. جوجه های بالاتر از ۴۰گرم درجه یک٬ جوجه های ۴۰ گرمی درجه ۲ و جوجه های ۳۶ گرمی درجه ۳ محسوب می شوند.
۲-زمان بین هچ و تحویل جوجه(هر چه بیشتر افت وزن نیز بیشتر)
در هنگام خارج کردن جوجه معمولا جوجه های ضعیف٬ فلج و آنهایی که دارای ورم ناف و یا مقعد چسبیده (چسبیدگی مقعد) هستند دور ریخته می شوند و جوجه های سالم به فروش می رسند( کارتن ۱۰۰ تایی به ۴ قسمت ۲۵ تایی که در تابستان ممکن است کمتر ریخته شود.بعضی از موسسات (اجداد) ۲-۱درصد جوجه اضافه می دهند.).در هنگام جداسازی و درجه بندی جوجه ها٬ ممکن است عمل تعیین جنسیت ٬ واکسیناسیون٬ نوک چینی و قطع بال (تخمگذار بستر) یا قطع تاج و … صورت گیرد.
دمای اتاق جوجه باید ۲۳درجه سانتیگراد و رطوبت ۷۰-۶۵ درصد باشد.جوجه ها را به آرامی درجه بندی و حمل و نقل نمایید تا آسیبی به آن ها نرسد بعد از انجام هچ تمام تجهیزات و وسایل هچ را تمیز نمایید.
منبع: وب سایت بازار دام و طیور ایران

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7641
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.