جوجه کشی

عوامل موثر بر طول دوره انکوباسیون در جوجه کشی طیور

۱-دمای انکوباسیون: معمولا مختص دستگاه مربوطه می باشد.ولی جهت دستیابی به یک زمان مناسب برای خارج کردن جوجه ها می توان زمان چیدن تخم مرغ ها را در دستگاه متناسب با سن و اندازه تخم مرغ ها اصلاح نمود.با کاهش درجه حرارت انکوباتور زمان انکوباسیون افزایش می یابد.
۲-سن تخم مرغ: با افزایش زمان ذخیره تخم مرغ زمان انکوباسیون افزایش می یابد اگر تخم مرغ ها بیش از شش روز ذخیره شوند به ازای هر روز ذخیره اضافه تخم مرغ انکوباسیون یک ساعت افزایش می یابد.
۳-اندازه تخم مرغ : تخم مرغ های بزرگ زمان انکوباسیون بیشتری لازم دارند(برای تخم مرغ های بیشتر از ۵۰گرم به ازای هر ۲/۵گرم افزایش وزن تخم مرغ طول انکوباسیون ۳۰دقیقه افزایش می یابد.)
۴-تخم مرغ های تولید شده در فصول گرم تر نسبت به فصول سردتر دوره انکوباسیون کوتاهتری دارند.
۵-تخم مرغ های با پوسته ضخیم تر دوره طولانی تری دارند.
۶-بیماری های خاص و استرس های وارده به گله مادر دوره انکوباسیون را طولانی تر می کند.
۷-افزایش رطوبت انکوباتور باعث طولانی تر شدن دوره انکوباسیون می شود.
منبع: وب سایت بازار دام و طیور ایران

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7596
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.