مسمومیت با اوره

فرآورده های دامی

به محصولاتی که از دام زنده و یا از ذبح دام بدست می آید و بطور مستقیم یا غیر مستقیم مورد استفاده قرار می گیرد ،فراورده های دامی گفته می شود و به دو بخش فراورده های دام زنده و فراورده های پس از کشتار تقسیم می شود.فراورده های دام زنده را می توان به دو گروه فراورده های خوراکی مانند شیر،لبنیات،تخم مرغ،عسل و فراورده های غیر خوراکی مانند پشم،کود،و نیروی کار که مستقیما از دام زنده بدست می آید تقسیم نمود.فراورده های پس از کشتار نیز خود به دو دسته فراورده های اصلی پس از کشتار و فراورده های فرعی پس از کشتار تقسیم می شوند.فراورده های اصلی همان لاشه دام ذبح شده است که از سه قسمت گوشت،استخوان و چربی تشکیل می گردد.

فراورده های فرعی کشتار نیز شامل دو بخش خوراکی و غیر خوراکی می باشد.فراورده های فرعی خوراکی استخواندار مانند کله،دست و پا (در حدود ۸درصد وزن زنده در گوسفند را شامل می شود)و فراورده های فرعی خوراکی بدون استخوان مانند مغز،زبان،جگر،شش و معده(در حدود ۸درصد وزن زنده در گوسفند را شامل می شود)هستند.فراورده های فرعی غیر خوراکی مانند پوست و چرم(در حدود ۱۴ درصد وزن زنده در گوسفند را شامل می شود)و محتویات داخل شکمبه ،روده ها ،شاخ ،سم و غدد داخلی(در حدود ۲۴ درصد وزن زنده در گوسفند را شامل می شود)می باشند.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=2895
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.