مصرف مرغ

فواید و مزایای مصرف گوشت و مرغ

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.

۱- پیشگیری از پوکی استخوان خصوصأ در سالمندان: با مصرف متناسب گوشت مرغ در رژیم غذایی خصوصأ در افراد سالمند، از وقوع پوکی استخوان پیشگیری می شود.
۲- پیشگیری از وقوع انواع سرطان:گوشت مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامینB۳ (نیاسین) و سلنیوم می باشد که این مواد به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی، مانع وقوع سرطان می باشد.
۳- پیشگیری از وقوع آلزایمر: گوشت مرغ به دلیل دارا بودن مقادیر کافی نیاسین و سلنیوم از بروز بیماری آلزایمر و ساری بیماری های مربوط به کهولت سن جلوگیری می نماید.
۴- متابولیسم انرژی: گوشت مرغ به دلیل دارا بودن ویتامین B۳ وB۶،  غذایی مفید برای تأمین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن می باشد.
۵- سلامت قلب و عروق: وجود B۶ در گوشت مرغ، مانع گرفتگی عروق و مشکلات قلبی می گردد.
۶- گوشت مرغ به دلیل دارا بودن فسفر در ساختمان استخوان و دندان ها نقش مفیدی دارد.
۷- گوشت مرغ سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد.
۸- گوشت مرغ به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان، باعث خواب راحت و ضد افسردگی می باشد.
۹- گوشت مرغ باعث جلوگیری از بروز استرس و بالا رفتن روحیه می گردد.
۱۰- مصرف گوشت مرغ به دلیل دارا بودن زینک، در ساخت تستوسترون در بدن مردان مفید و مؤثر است.
۱۱- مصرف گوشت مرغ نقش ایمنی زائی دارد و با عوامل عفونی مبارزه می کند.
۱۲- گوشت مرغ به دلیل مواد معدنی و سلنیوم، خطر وقوع آرتروز را کاهش می دهد.

منبع: وب سایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=8946
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.