قرنطینه

قرنطینه در دامداری

جهت کنترل بیماری های احتمالی دام های خریداری شده و حفظ اقتصاد گله داری در واحد دامداری وجود قرنطینه ضرورت دارد و محل آن دور از جایگاه دام های سالم می باشد.

مدت زمان قرنطینه برابر طولانی ترین دوره کمون (یعنی هنگامی که میکروب وارد بدن موجود می شود تا زمانی که بیماری زایی آن آشکار می شود) بیمار های قرنطینه ای نظیر طاعون گاوی ٬ تب برفکی٬ جنون گاوی٬ هاری٬ تب سه روزه و غیره می باشد.معمولا مساحت لازم برای ۵ درصد گله را برای جایگاه قرنطینه در نظر می گیرند که تقریبا معادل ۰.۱ متر مربع برای هر رأس گوسفند است.

 

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

 

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=10972
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.