گاوشیری

مدیریت تغذیه برای جلوگیری از اسیدوز شکمبه ای نیمه حاد در گاوشیری

تولید اسید ناشی از تخمیر از شکمبه نیاز به بالانس شدن دارد تا با از بین رفتن اسید ناشی از تخمیر و خنثی سازی، شرایط بهینه ای شکمبه ای و تولید بهینه ایجاد شود.

آلن رابطه میان تولید اسید تخمیر و نیاز برای فیبر را به طور جرئی مورد بررسی قرار داده است، وقتی این تعادل میان تولید اسید و از میان رفتن اسید یا همان خنثی سازی اسید ایجاد و حاصل نمی شود، گاو محتمل رنج (SARA) می شود.
در نتیجه علت های سارا در گاوهای شیری ممکن است در سه دسته اصلی گروه بندی شوند:
بافر شکمبه ای ناکافی به علت فیبر ناکافی در جیره غذایی

فیبر طبیعی ناکافی خوراک از زیاد از کربوهیدرات های قابل تخمیر در شکمبه

سازش ناکافی شکمبه ای حیوان با شرایط محیطی (به یک جیره غذایی با قابلیت تخمیر بالا)

اگر چه این دسته ها به طور جداگانه مورد بحث واقع شده اند در اینجا اهمیت دارد تا بفهمیم که و قتی خطر (SARA) در یک گله شیری مورد بررسی و تحقیق قرار می گیرد، هر یک از آنها به تنهایی نمی تواند مشاهده شود.

منبع : وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=9014
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.