جوجه کشی

معیارهای موفقیت در جوجه کشی

معیار موفقیت در جوجه کشی بستگی به تعداد جوجه های درجه یک تولید شده توسط آن جوجه کشی دارد.این تعداد درصدی از کل تخم مرغ های خوابانیده شده(انکوبیت شده) بیان می شود که معمولا به جوجه دراوری hatch ability موسوم است.
جوجه در آوری تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که برخی از این عوامل در فارم مادر و بقیه عوامل مربوط به جوجه کشی هستند.
باروری یک مثال خوبی از عاملی است که در فارم موثر است و هچری یا جوجه کشی قادر به تغییر ان نیست.
عواملی که باید در فارم و جوجه کشی کنترل شوند:

فارم جوجه کشی
تغذیه گله مادر ضدعفونی sanitation
بیماری ذخیره تخم مرغ
ناباروری Egg damage
Egg damage مدیریت جوجه کشی(سترها و هچرها)
ضدعفونی تخم مرغ مدیریت و حمل و نقل
انبار و ذخیره تخم مرغ

با توجه به اینکه فارم مادر اثر بسیار مهمی بر نتایج جوجه کشی دارد ضرورت دارد که فارم مادر با جوجه کشی ارتباط کاری نزدیک تری داشته باشد.
Hatch of Fertile :
به دلیل اینکه هچری یا جوجه کشی هیچ اثری بر باروری ندارد لذا مهم است که علاوه بر جوجه درآوری هچ تخم مرغ های بارور نیز سنجیده شود.

۱۰۰*(درصد تخم مرغ های بارور/درصد هچ)=Hatch of Fertile

مزایای تعیین و اندازه گیری هچ تخم مرغ های بارور شامل:
۱-مشکلات اروری و جوجه در اوری جدا می شود.
۲-بر اساس ان می توان بر روی مشکل تمرکز کرد.
۳-تسریع در حل مشکل

 

منبع: وب سایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7669
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.