گوشت شترمرغ

مقایسه ارزش غذایی گوشت شتر مرغ با بقیه گوشت ها

ارزش غذایی گوشت شتر مرغ در مقایسه با سایر گوشتها ،خصوصا از نظر مقدار چربی،پروفیل اسیدهای چرب تشکیل شده و مقدار کلسترول بالاتر می باشد.

Untitled

 

در این جدول مشاهده می شود که مقدار کلستررول موجود در گوشت شتر مرغ به مراتب کمتر از سایر گوشت های قرمز بوده و مسلما بیشتر از مقدار کلسترول موجود در گوشت سایر ماکیان نیز نمی باشدوعلاوه بر این بسیاری از کارشناسان مواد غذایی بر اهمیت پایین بودن مقدار چربی گوشت شترمرغ ،که به نوبه خود مقدار انرژی آن را نیز کاهش می دهد،در مقایسه با گوشت گاو،خوک و گوسفند تاکید کرده اند.گوشت شترمرغ عاری از چربی میان بافتی است،احتمالا به همین دلیل تیره تر از سایر وشت های قرمز است که خود دلیل محکمی بر سلامت این گوشت می باشد.

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=5495
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.