گوشت مرغ

مقایسه ارزش غذایی گوشت مرغ و جوجه

میزان کلسترول گوشت در دو حالت، متفاوت است. هرچه سن حیوان کمتر باشد،تجمع چربی در بدن به ویژه اسیدهای چرب اشباع کمتر است.هرچه سن حیوان و به‌ ویژه طیور افزایش یابد، قطعا میزان چربی بالاتر می‌ رود

حتی در قسمت ‌هایی از سینه که در اندازه مساوی چربی آن کمتر از ران یا بال است، در مقایسه بر اساس سن دیده شده است که هر چه ‌قدر سن طیور بیشتر باشد، میزان چربی بیشتر می ‌شود.
البته این موضوع به هورمون‌ های تزریقی هم بستگی دارد، برخی مرغ‌ ها به دلیل تزریق هورمون به آن ها، چربی بیشتری زیر پوست شان ذخیره می ‌شود اما مرغ ‌هایی که به شکل طبیعی در مناطق شمالی کشور رشد می‌ کنند چربی کمتری در مقایسه با مرغ‌ های پرورشی دارند بنابراین در صورت دسترسی به این نوع از منابع پروتئینی بهتر است آن ها را برای مصرف انتخاب کنید.
در کل، افرادی که چربی خون بالاتری دارند و به ویژه کلسترول خون ‌شان بالا است ترجیحا گوشت طیوری با سن پایین‌ تر و به عبارت دیگر، جوجه مصرف کنند و ترجیحا بال را بهتر است مصرف نکنند؛ چون همیشه بال طیور محل تجمع چربی‌ های اشباع است.
کلا از بالای ۲ سالگی نیز به همه افراد توصیه می‌ شود چربی اشباع کمتری مصرف کرده و سهم چربی غیر اشباع را در برنامه غذایی‌ شان افزایش دهند؛ لذا حتی در کودکان هم مصرف طیور با سن کمتر قطعا بهتر بوده و اثرات مُضر کلسترول بالا و تصلب شرایین در سنین بالاتر را کاهش می ‌دهد.

اما باز هم تکرار می ‌کنم که باید کل رژیم غذایی کنترل شده و متعادل باشد زیرا مجموعه رژیم غذایی دریافت شده در طول روز می ‌تواند مفید و یا زیان بار باشد.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

questionبحث و تبادل نظر درباره این مطلب

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=10219
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.