خوراک دام و طیور

مقایسه تولید خوراک دام به روش پرس پلت و اکسترودر

روش پرس پلت

در این روش مواد اولیه پس از بوجاری، همگن سازی و ریز دانه شدن در آسیاب چکشی و سپس میکس شدن خوب توسط میکسر پدلی یا ریبونی طبق جیره تنظیم شده وارد کاندیشنر پخت می شوند. در این دستگاه مواد اولیه توسط بخاری رطوبت گیری شده و محصول مورد نظر، به کمک بخار میزان مشخصی از رطوبت نسبی جهت تولید را جذب می کند و همچنین توسط بخار تا حدی میکروب زدایی و استرلیزه می گردد و بعد از عبور از کاندیشنر، که طول این مسیر نیز باید استاندارد باشد، وارد ماشین پرس پلت می گردد. در این دستگاه از طریق فشار غلطک های داخل دای پرس پلت، مواد میکس شده با فشار زیاد از سوراخ دای مربوطه عبور کرده و توسط نیروی زیاد، به هم چسبیده و کامپکت می گردند. محصول آگلومره شده پس از عبور از سوراخ دای، توسط کاتر، کات شده و نهایتأ محصول گرانولی و غیر مشابه از لحاظ طولی تولید خواهد شد. در نتیجه در روش تولید به روش پرس پلت، فقط مواد میکس و پخت کم، رطوبت کم، استرلیزه کم وشکل مشابه خواهد داشت و تقریبأ فرآوری خاصی صورت نمی گیرد، فقط در یک گرانول انواع مواد اولیه و ریز مغذی ها کنار هم چیدمان می شوند.

روش اکسترودر

در این روش مواد اولیه پس از بوجاری، آسیاب اولیه و آسیاب چکشی ثانویه وارد یک آسیاب خاص با تکنیک های خاص جهت میکرونیزه شدن به نام آسیاب پولورایزر می شوند. وجود آسیاب پولورایزر سبب می گردد تا مواد بر حسب نیاز تولید تا مرز نانو ذرات خرد گردند و این نکته حائز اهمیت است که هر چه مواد اولیه ریز دانه تر باشند، میزان جذب بیشتر بوده و حتی نانو ذرات می توانند از راه پوست و بزاق وارد مویرگ ها شوند.پس از آسیاب پولورایزر،مواد وارد دستگاه میکسر ایده آل می گردند تاذرات به خوبی میکس شوند. سپس به جهت پخت، وارد کاندیشنر خاص و دبل کاندیشنر می گردند.نسبت به روش پلت طول دستگاه DDC  (دبل کاندیشنر پخت) و میزان پخت بیشتر بوده و میزان رطوبت بالاتری را جذب می کند و به علت مدت زمان بیشتر، مواد بهتر استرلیزه می شوند. سیستم اکسترودر دارای یک مکانیزم به نام هموژنایزه می باشد که باعث همگن سازی و اعمال شک هایی به مواد اولیه می شوندو در نتیجه میزان ژلاتینه نشاسته موجود و میزان شکسته شدن هیدروکربنات و قند مواد اولیه را بالاتر می برد. پس از آن مواد وارد سیلندر اکسترودر می شوند، در این سیلندر فشار مکانیکی ۲۰۰ الی ۵۰۰ بار به مواد پخته شده وارد می گردد و وجود بخار داخل سیلندر تا حدی باعث خمیری شکل شدن مواد اولیه و نیز باعث شکسته شدن هیدروکربنات می گردد. در این عمل چون قند محصول شکسته شده است، میزان هضم تا ۳۰۰ درصد افزایش می یابد. مواد اولیه پس از پخت و همگن سازی داخل هموژنایزر،پخت طولانی تر در دبل کاندیشنر پخت، تحمل فشار بسیار بالا در داخل سیلندر اکسترودر و نیز پس از صورت گرفتن فرآوری موردنظر، از دای اکسترودر خارج می گردند.

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=9171
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.