11

مقایسه گوشت گاو و بوفالو

شاید تا به حال گوشت گاومیش یا همان بوفالو را ندیده باشید. شاید هم گوشتی با طعم و رنگ و بافتی متفاوت تر از گوشت گاو خورده باشید، اما متوجه نشده اید که گوشت چه حیوانی بوده است. گاومیش یک حیوان مفید و سه منظوره است یعنی شیر، گوشت و نیروی خوبی دارد، اما نسبت به گوشت گاو به علت داشتن یک سری خصوصیات نامطلوب مشتری پسندی کمی دارد. گوشت گاومیش خام یا نپخته رنگ قرمز بسیار روشنی دارد و شاید تفاوت رنگش با دیگر گوشت ها موجب تعجب شما شود. این گوشت وقتی پخته می شود بسیار تیره و کدرتر از گوشت گاو می شود. وقتی آن را چرخ می کنیم همچون خمیری آبدار و بسیار لطیف شده، اما زمانی که می پزد بافت آن سفت می شود و اصلا طعم خوبی ندارد مگر آن که به مدد برخی از ادویه جات طعم آن را مخفی کنیم. تحقیقات انجام شده نشان می دهد میزان پروتئین این گوشت با گوشت گاو برابری می کند، اما چربی و کالری آن ۱.۵ تا ۲ برابر بیشتر از گوشت گاو است. میزان ویتامین های B و کلسیم گوشت گاومیش درصدی کمتر ولی از نظر میزان فسفر، آهن و پتاسیم با گوشت گاو برابری می کند با این تفاوت که سدیم گوشت گاومیش کمی بیشتر است. گوشت گاومیش در مقایسه با گوشت گاو چون کیفیت و ارزش غذایی پایین تری دارد و خصوصیات ظاهری، بافتی و طبخی آن نامطلوب است کمتر مورد اقبال مصرف کنندگان قرار گرفته است.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3330
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.