yellow-chicken

نسبت چربی و مواد قندی در خاصیت جوجه درآوری

آزمایشات مختلف نشان داده است که چربی ها در جوجه درآوری اثر خوب دارند ولی بعضی از چربی ها مانند روغن خام تخم پنبه (۳٫۶ درصد)دارای اثر بد در جوجه آوری است.

قندها اثر چندانی در خاصیت جوجه درآوری ندارند ولی مطالعات انجام شده نشان داده است که اضافه نمودن گندم به فرمول غذایی بیش از چهار دانه دیگر که معمولا مورد استفاده قرار میگیرد(ذرت،جو،یولاف،ارزان)در جوجه درآوری اثر مناسب دارد.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3892
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.