نوک چینی

نوک چینی طیور در سن ۷ تا ۱۰ روزگی

نوک چینی را بسته به سیستم سالن میتوان در سنین مختلف مثلا روز اول ،در سن ۷ تا ۱۰ روزگی، ۸ تا ۱۰ هفتگی و نیز میتوان نوک چینی را در هنگام انتقال انجام داد. مزیتی که نوک چینی در ۷-۱۰ روزگی دارد این است که اگر بطور دقیق و صحیح انجام شود، واقعأ حداقل تأثیر را بر تکمیل وزن بدن داشته و در اکثر موارد، نیازی نیست که پرنده ها را در دوره پرورش برای بار دوم هم نوک چینی نمود.
روش:
– سوراخی با قطر صحیح و متناسب از روی دستگاه نوک چین انتخاب کنید به نحوی که بتوانید نوک را در فاصله لااقل ۲ میلی متری از سوراخ بینی قطع نمایید.
– جوجه را در یک دست، به صورتی نگاه دارید که انگشت شصت در پشت سر جوجه قرار گیرد و نوک آن به راحتی روی انگشت سبابه شما تکیه نماید.
– نوک جوجه را با زاویه ۱۵ درجه، به طرف بالا نگاه داشته و لب های نوک را جهت جلوگیری از رشد دوباره  و نامتقارن دو آرواره، با فشار دادن به تیغه داغ دستگاه (Cauterization) بسوزانید.
– مدت زمان تماس نوک با تیغه دستگاه برای سوزاندن بین ۲ تا ۲/۵ ثانیه باید باشد.
– دقت شود که گرمای تیغه برای هر عمل کننده و هر دستگاهی، بین ۶۰۰ تا۶۵۰ درجه سانتی گراد در هر ساعت تنظیم شده باشد.
منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

 

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7406
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.