نکات مهم در موفقیت مزارع شترمرغ

نکات مهم در موفقیت مزارع شترمرغ

  • با زیر نظر قرار دادن گله ها، شترمرغهایی را که تخم نمی گذارند شناسایی نموده و آنها را جدا کنید. بدین ترتیب قادر خواهید بود تا در مدتی کوتاه گله های مولدی را که هر شترمرغ ماده آن به طور متوسط ۶۰ تخم میگذارد در اختیار داشته باشید.

  • حداقل هر ۴ ماه یک بار ، پرندگان مورد بررسی و معاینه دامپزشکان متخصص قرار گیرند.

  • برای تشخیص و جلوگیری از امراضی همچونInfluenza،Salmonela،Newcastle،avian و غیره در هر سال چندین بار به صورت آماری از پرندگان آزمایش خون به عمل آید.

  • بعد از هر پریود جوجه کشی، ساختمان جوجه کشی کاملا ضدعفونی شود و با انجام آزمایش های گوناگون برای تشخیص وجود باکتریها، سعی شود تا محیط از باکتری های مصر و غیر ضروری پاک گردد. جوجه ها و پرندگانی که می میرند کالبدشکافی شوند و علت مرگ و میر مشخص و در سوابق تجربی و علمی مزرعه ثبت شود.

  • شترمرغهای نر در اواخر شهریور از شترمرغهای ماده جدا شده و تا اواخر آذرماه مورد توجه قرار گرفته و رژیم مخصوص داده و به همین ترتیب واکسیناسیون و غیره انجام شود. زمان جداسازی و یا دوباره درآمیزی، با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه، می تواند متفاوت باشد

  • در اواخر آذرماه دوره Flushingرا با یک برنامه مخصوص نوردهی و رژیم غذایی مشخص شروع نموده و سپس پرندگان نر و ماده را در داخل چراگاهها مخلوط نمایید.

  • ماههای فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد بهترین ماههای تولید هستند. در ماه های شهریور، بهمن و اسفند نیز احتمال تولید محدود وجود دارد، ولی از دیگر ماهای سال انتظار زیادی نداشته باشید.

  • برای جلوگیری از ورود امراض به مزرعه، بازدید پرسنل شاغل از مزارع مشابه را به حداقل برسانید و بازدید از مزرعه پرورشی خود را تا حد امکان محدود نمایید. در صورت انجام هر گونه بازدید، بازدیدکنندگان از چکمه ها و لباسهای یکسره مخصوص استفاده کنند.

  • هرگز اجازه ندهید که ماکیان دیگر به مزرعه شترمرغها راه پیدا کنند.

  • توجه داشته باشید که آب مصرفی کاملا تمیز، عاری از مواد معدنی و تا حد یک واحد در میلیون کلر زده شده باشد.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=4415
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.