نوک چینی

نکات مهم در نوک چینی طیور

نکات قابل توجه، قبل از نوک چینی:
-چنانچه گله از نظر سلامتی در وضعیت مناسبی نیست و یا از واکنش های ناشی از واکسن رنج می برد، از چیدن نوک پرنده ها خودداری نمایید.
– به منظور جلوگیری از خونریزی، ۴۸ ساعت قبل و بعد از نوک چینی، به آب آشامیدنی آنها ویتامین K اضافه نمایید.
– با بررسی دستگاه مطمئن شوید که تیغه ی  نوک چین داغی لازم را داشته باشد، ولی نه آنقدر زیاد که بعدأ باعث ایجاد تاول بر روی نوک شود.نکات قابل توجه، طی عملیات نوک چینی:
– عمل کننده باید در وضعیت راحتی قرار گرفته باشد، تا همه نوک ها به یک شیوه مشابه چیده شوند.
– از شدت عمل خودداری نمایید. سرعت خیلی بالا (تعداد پرنده در دقیقه) می تواند شاخص خطاها را بالاتر برده و از یکنواختی بکاهد.
– تیغه دستگاه را بعد از استفاده برای ۵۰۰۰ جوجه، با کاغذ سمباده پاک و تمیز کنید و آنها را بعد از ۲۰۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ مرتبه نوک چینی تعویض نمایید.
– دقت کنید که زبان پرنده در معرض سوختگی قرار نگیرد.

نکات قابل توجه، بعد از نوک چینی:
– سطح آب را در آبخوری ها افزایش داده و فشار آن را در لوله ها بالا ببرید تا آشامیدن آب برای جوجه ها آسان شود.
– دقت کنید که دانخوری ها عمق کافی داشته باشند و هفته اول بعد از نوک چینی هیچگاه خالی نماند.
نوک چینی، عمل کاملأ ظریفی است و صحیح انجام دادن آن بسیار مهم می باشد. هر گونه کوتاهی در دقیق چیدن نوک، می تواند به زنده ماندن  و یکنواختی گله صدمه وارد سازد و نتیجتأ روی کلیه عملکردهای تولیدی آن تأثیر منفی بگذارد.

 

منبع: وبسایت بازار دام و طیور ایران

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=7478
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.