واکسن گامبورو

واکسن گامبورو در طیور

واکسن گامبورو معمولا از سویه تخفیف حدت د اده شده تهیه می شود به صورت خشک و یا لیوفیلزه است.این واکسن فقط در مرغداری هایی به کار برده می شود که در آن وجود بیماری گامبورو به تشخیص لابراتور رسیده باشد و فقط جوجه های سالم باید مایه کوبی شوند.در جوجه های ضعیف نباید واکسن گامبرو بکار برده شود.معمولا در سنین بین ۸ الی ۱۲ روزگی عملا واکسیناسیون بر علیه گامبرو توصیه می شود که پس از دو الی سه هفته ایمنی حاصل می گردد.مایه کوبی از طریق آب آشامیدنی صورت می گیرد.واکسن باید بلافاصله قبل از مصرف در آب رقیق شود.برای جلوگیری از آلودگی مرغداری های مجاور باید احتیاط لازم را به عمل آورد.به علت اینکه واکسن بصورت خشک شده تهیه می گردد می توان آن را در حرارت معمولی یخچال (۲ الی ۸ درجه)مدت طولانی نگاه داشت.

آسیاب چکشی و تیغه ای
دستگاه یونجه خرد کن
http://bazaredam.ir/?p=3860
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.